Onze woningen


 
Kaya Prinses Juliana (Emmastad)
Niveau 1/2
Aantal bewoners: 72

In Emmastad bevindt zich een intramurale woonvoorziening voor ernstig verstandelijk gehandicapte zorgvragers. Er zijn 10 afzonderlijke woongroepen. Een deel van de woongroepen is bedoeld voor mensen die naast de verstandelijke handicap bijkomende problematiek hebben zoals gedragsproblemen, psychiatrische problemen of die nagenoeg blind of doof zijn.
 

Salsbachweg
Niveau: 1/2
Aantal bewoners: 95

De tweede intramurale woonvoorziening bevindt zich aan de Salsbachweg; het vroegere Mgr. Verriet Instituut. Hier wonen ernstig meervoudig gehandicapte mensen die voortdurend afhankelijk zijn van één of meer begeleiders en dus intensieve zorg nodig hebben.
 

Huize Jos Wouter
Niveau: 3/4/5
Aantal bewoners: 20

Op Muizenberg staat de oudste semimurale woonvorm van Fundashon Verriet. Dit complex bestaat uit een moederhuis met twee vleugels van ieder 6 slaapkamers; vier éénpersoons flats, en een woning met 4 slaapkamers.
 

Kas Kayena Nobo
Niveau: 3/4
Aantal bewoners: 19

Deze woonvoorziening staat naast Huize Jos Wouters en is bedoeld voor personen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen.
De voorziening bestaat uit twee woningen onder één kap voor respectievelijk 8 en 9 zorgvragers, plus twee éénpersoonsflats.
 

Kas Richard Pieternella
Niveau: 3/4
Aantal bewoners: 31

Dit wooncomplex, gevestigd in de wijk Kirindongo Abou, bestaat uit vijf bij elkaar gelegen woonhuizen voor 6-7 bewoners.
 

Kas Kirindongo Abou
Niveau: 5/6
Aantal bewoners: 14

Ook dit wooncomplex bestaat uit 5 woningen. In elke woning verblijven 2-3 zorgvragers. De bewoners zijn geheel zelfredzaam in de dagelijkse verzorging en krijgen beperkte begeleiding.

Kas Noord Zapateer
Niveau: 5/6
Aantal bewoners: 17

Deze woonvorm is bedoeld voor personen met een lichamelijke beperking en/of een matige verstandelijke beperking. De bewoners zijn behoorlijk zelfstandig en hebben een actief sociaal leven. De begeleiding is meer voorwaardenscheppend. Er zijn drie woonhuizen voor volwassenen en één woning voor jongeren.
Overige websites SGR-Groep
SGR-Groep
Revalidatiecentrum
C.O.P.